Jeanette Bergvall ny vd för Great Place To Work i Sverige

 

Jeanette Bergvall ny vd för Great Place To Work i Sverige great place to work

Efter drygt femton år lämnar Maria Grudén rollen som vd och blir ny styrelseordförande för Great Place to Work Sverige. Vd-posten övertas av Jeanette Bergvall, som tidigare varit vd på SAG Sipu International AB. 

– Vi befinner oss i ett spännande skede som tillväxtbolag, där Jeanette kommer att bidra till vår fortsatta utveckling med hjälp av sin starka digitala profil. Jeanette är en god ledare och har en djup förståelse för organisationsstruktur, som gör att hon passar som vd på Great Place To Work. Hon känner dessutom till företaget och branschen väl, både som ledare och i egenskap av att ha arbetat på två Great Place To Work-certifierade företag. Viktigast av allt är att hon delar vårt varför om att skapa mer motståndskraftiga, framgångsrika och hållbara företag för alla medarbetare, säger Maria Grudén, styrelseordförande för Great Place To Work.

Jeanette Bergvall kommer senast från SAG Sipu International AB där hon arbetade som vd. Tidigare har Jeanette arbetat som affärsområdeschef på Xtractor och som kvalitetschef samt projektkontorschef på Bluegarden. Jeanette har en kandidatexamen i företagsekonomi och är utbildad högskoleingenjör i maskinteknik.

– Jag är mycket glad över uppgiften att få leda Great Place To Work in i nästa fas av att förverkliga vår mission - att hjälpa varje arbetsplats bli en bra arbetsplats för alla. Vi leder en rörelse för att förändra hur världen fungerar med hjälp av transformativa verktyg och banbrytande forskning. Vi har en tydlig strategi och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare se till att leverera på våra ambitiösa planer om att vilken organisation som helst kan bli bra för alla, säger Jeanette Bergvall.

Jeanette Bergvall tillträder den 1 november. Maria Grudén går i samband med detta in i en än mer strategisk roll som styrelseordförande för Great Place To Work.

Jeanette 03 high2

Jeanette Bergvall är ny vd för Great Place To Work i Sverige.

Om Great Place To Work®

Great Place To Work® är världsledaren inom arbetsplatskultur. Vårt uppdrag är att hjälpa varje plats bli en bra arbetsplats för alla. Vi ger ledare och organisationer erkännande och verktyg för att skapa en konsekvent och överväldigande positiv medarbetarupplevelse, vilket främjar lönsamhet samtidigt som den förbättrar liv och samhällen. När det kommer till att höja arbetsgivarvarumärken och attrahera rätt personer är vårt erkännande världens mest eftertraktade och respekterade. Vår egen metodik och plattform gör det möjligt för organisationer att verkligen fånga, analysera, förstå och agera på alla medarbetares upplevelser.

Vår banbrytande forskning ger organisationer möjlighet att bygga kulturer där talanger stannar och där potentialen hos varje medarbetare frigörs. Vi kopplar samman de djärvaste ledarna, idéerna och innovationerna för att skapa riktigt bra medarbetarupplevelser. Sedan 1992 har vår Great Place To Work-certifiering, Best Workplaces™-listor och globala benchmark, som bygger på data från mer än 100 miljoner anställda i 150 länder i världen, blivit branschstandard.

Vill du veta mer om hur Great Place To Work kan hjälpa dig med era behov och utmaningar? Boka möte med oss!