Bertling Sweden

Bertling Sverige etablerades år 1991 i Göteborg och är en del av den globala koncernen F.H. Bertling Logistics, som har sina rötter ända tillbaka till 1865. Med närvaro på kontor över hela världen är Bertlingkoncernen en framstående global aktör som erbjuder ett brett utbud av logistiktjänster, från små till stora lastningar till chartring av vår egen Bertlingflotta.

I Sverige är vår huvudbas belägen i Göteborg, och vi är specialiserade inom logistik och frakttransport. Vi levererar skräddarsydda globala transportlösningar med en hög grad av flexibilitet i våra konfigurationer. Vår vision är att arbeta proaktivt och möta nya utmaningar när de uppstår. Genom åren har vi upplevt en stadig tillväxt och byggt upp ett rykte för pålitlighet, effektivitet och innovation. Idag erbjuder vi en komplett palett av logistiktjänster, inklusive flyg- och sjöfrakt, vägtransport, projektlogistik och lagerhållning. På kontoret sitter även vårt dotterbolag, Bertling Enviro, som är ett tradingbolag bildat 2014 och som idag främst handlar med alternativa bränslen för kraftvärmeverk och processindustrier på den europeiska marknaden, där vi genom att utnyttja synergier mellan bolagen kan erbjuda konkurrenskraftiga helhetslösningar.

Våra anställda utgör, utan tvekan, vår mest värdefulla resurs. Utan deras kompetens och engagemang vore vi ingenting. Vi är övertygade om att om vi fokuserar på våra medarbetare kommer de att leverera den bästa möjliga servicen till våra partners.

Bransch: Transportation Stad: Göteborg Antal medarbetare: 200 Grundat: 1991 Webb: http://www.bertling.com/sweden

SBA 2024

SBA 2024

Okt 2023

Okt 2023