Acceptus AB

Acceptus bildades 2001. Acceptuskoncernen består nu av tre dotterbolag: Acceptus Interim, Acceptus eHälsa och Ledningsbolaget. Företagen är nischade inom hälsa, vård och omsorg.

Acceptus Interim erbjuder interimschefer och projektledare, och Ledningsbolaget är specialiserade på att leverera interimschefer och expertstöd. Med lång och gedigen erfarenhet av interimt ledarskap och ledarskapsutveckling verkar vi inom olika medicinska specialiteter. Genom vår drivkraft, kompetens, erfarenhet och bakgrund inom vård och omsorg, navigerar vi snabbt och smidigt för att upprätthålla produktionen och leder verksamheten mot uppsatta mål. Vi utför uppdrag hos både offentliga och privata vårdgivare.

Acceptus eHälsa erbjuder digitala vårdtjänster och TakeCare till privata vårdgivare. Vi installerar, förvaltar och ger support till användare av journalsystemet TakeCare. Vi utbildar även verksamheters medarbetare och lokala systemadministratörer. Med sjukvårdsbakgrund och lång erfarenhet som användare av journalsystem är vi även specialister på olika digitala vårdtjänster och externa tjänster kopplade till TakeCare.

Bransch: Health Care Stad: Stockholm Antal medarbetare: 40 Grundat: 2001 Webb: https://www.acceptus.se

Sep 2023

Sep 2023

Sep 2022

Sep 2022