Redo att ta plats i toppen?

Rankas som en av de bästa

rankinglistor great place to work

Rankas på en av våra listor

Få den främsta utmärkelsen som hjälper dig att attrahera de bästa talangerna, stärka ditt varumärke och skapa en konkurrensfördel som en attraktiv arbetsgivare.

Ranking på olika listor

Flera möjligheter till erkännande med bara en ansökan

I Sverige har du möjlighet att rankas på listerna över:

  • Sveriges Bästa Arbetsplatser
  • Europas Bästa Arbetsplatser
  • Världens Bästa Arbetsplatser
  • Skånes Bästa Arbetsplatser
  • Sveriges Bästa Arbetsplatser inom IT

Vi uppmärksammar företag av alla storlekar, i alla branscher och över hela världen. Från start-ups till världens största internationella företag.

subhero_gptw_certifiera er
Visionite
Visionite, Sveriges Bästa Arbetsplats 2024

 

Så fungerar det

Steg 1 - Bli ett Great Place To Work

Börja med att bli certifierad genom att undersöka dina anställda, fylla i en kort enkät om ditt företags historia och demografi och få minst 70 % i Trust Index.
 

Steg 2 - Delta automatiskt i rankingen

Vi har koll på vilka listor du är berättigad att rankas för, t.ex regionalt, nationellt, på branschnivå eller internationellt, och ser till att du automatiskt deltar i rankingprocessen.

Steg 3 - Uppmärksammas nationellt och internationellt

Du får tillgång till en uppsättning verktyg för att bygga ditt arbetsgivarvarumärke samt marknadsförings- och PR-resurser för att nå ut brett med värdet av din placering.

Rankade organisationer utklassar resten

Vi har jämfört hur de organisationer som är med på vår lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 2023 står sig jämfört med genomsnittliga svenska bolag. På alla plan har Sveriges Bästa Arbetsplatser™ bättre resultat än resten.
Mellanstora organisationer (50-240 anställda)

435%
högre vinstmarginal

60%
högre rörelsemarginal

50%
lägre personalomsättning

41%
lägre sjukfrånvaro

Redo att bli rankad?

Great Place To Work-certifieringen är det första steget för att bli utvärderad för våra listor över de bästa arbetsplatserna.

Fyll i detta formulär så kopplar vi dig till en teammedlem som hjälper dig att hitta den lösning som passar din verksamhet bäst. Att få en certifiering, vilket är första steget mot att rankas, kan gå på så kort tid som 2 veckor.

 

 

Boka möte med oss.