Guide

Till prisbelönt HR

Great Place To Works guide till prisbelönt HR är uppdelad i tre delar och går till grunden med hur du ska arbeta för att skapa en företagskultur värdig nog att utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Den omfattande guiden vänder sig främst till dig som arbetar inom HR och/eller med employer branding men innehåller även viktig läsning för dig som är vd eller ledare. 

Del 1: Bygg från grunden

I denna del om 11 sidor går vi igenom 4 grundläggande steg för att kunna skapa en prisbelönt företagskultur.

Del 2: Attrahera talanger med Employer Brandning

Visste du att 75 % av alla jobbsökare tar hänsyn till arbetsgivarens varumärke innan de söker ett jobb? I denna del om 7 sidor går vi igenom varför det är så viktigt med Employer Branding och hur du kan beskriva och visa upp er företagskultur för både medarbetare, talanger och kunder:

Del 3: Var en bra arbetsplats för alla

Vill du bygga en lönsam och fantastisk arbetsplats är vägen dit tydlig. Se varje människas potential, var rättvis och var en ledare som når ut till alla dina medarbetare.

I denna del om 9 sidor går vi igenom hur du tar fram en mångfaldsplan, arbetar med neurologisk mångfald och hur du bygger en bra arbetsplats för alla med funktionsnedsättning.

Guide till prisbelönt HR

Great Place to Work Blogg

Så stöttar du neurologisk mångfald i din verksamhet